#تحصیل_علم در کنار #کسب_معرفت
#تحصیل_علم در کنار #کسب_معرفت
ضرورت توجه بیشتر به مدارس در این برهه از زمان از اوجب واجبات است، نواقص باید رصد و برطرف و نقاط قوت باید تقویت و فکری به حال گسترش بنیه ی اعتقادی و ارتقای سطح دینداری دانش آموزان در مدارس بشود.
آمار دقیقی اعلام نشده است اما شاید بشود گفت در آموزش و پرورش چندین هزار نفر معلم آقا و خانم مشغول به فعالیت هستند و این تعداد معلم، آموزش 14 میلیون و 773600 دانشآموزدر سال تحصیلی 98-97 در مقاطع مختلف تحصیلی را به عهده دارند.
در طول سال چندین هزار طلبه از حوزه های علمیه ی قم، اصفهان و مشهد و دیگر مدارس علمیه در کشور به مناطق شهری و روستایی اعزام می شوند و در مباحث مختلف اعتقادی و معرفتی و اجتماعی فعالیت دارند، این اعزام ها به جای خود بسیار ضروری،لازم و با اهمیت است، اما تأثیر این آموزش ها و این فعالیت ها بیشتر مقطعی و زود گذر است، ما باید آموزش بدهیم نسلی را که حداقل بعد از آموزش، بتواند پنج یا شش دهه از علم و آموخته های خود، هم به نفع خودش و هم به نفع جامعه و اجتماع پیرامون خود استفاده کند.
هیچ کدام از فعالیت های قرآنی، فرهنگی و دینی ما از لحاظ ماندگاری به پای #تربیت_نسل_متعهد و با اخلاق در مدارس نمی رسد، چون که این نوع تربیت از ماندگاری بیشتری و از گستردگی بیشتری برخوردار هستند و افراد زیادی می تواند ازعلم و اخلاق این دانش آموزان بهره مند شوند و صد در صد جامعه هم جامعه ای بهتر و سالم تر خواهد بود.
طبق تعالیم انبیا و اولیای الهی تعلیم و تربیت رکن مهم و اساسی در #پیشبرد_اهداف_نظام_اسلامی است و تأثیرات، بیشتر در سنین نوجوانی و جوانی متوجه فرد می شود. رشد فضای مجازی، مسموم بودن بعضی از مکان ها اجتماعی، رشد شبهات و تلاش برای تضعیف بینه ی اعتقادی عامه ی مردم از سوی کشور های غربی و دشمنان این نظام و انقلاب در این برهه از زمان به حد اعلای خود رسیده است، به نظر می رسد حوزه های علمیه و مراکز دینی باید تدابیری بیندیشند تا مربیان پرورشی و فرهنگیِ تمامی مدارس کشور را تأمین کنند و نیاز است آموزش و پرورش جنبه ی پرورش و تربیت را به حوزه های علمیه و سازمان تبلیغات اسلامی و دیگر مراکز علوم دینی واگذار کند تا بتوان هم به جنبه ی آموزش و هم به جنبه ی پرورش و تربیت دانش آموزان با #نیروی_متخصص_و_کارآزموده در هر حوزه، خوب پرداخته شود.
وجود یک مبلغ دینی مجرب در مدارس صدرا به صورت دائم لازم و ضروری است، بیان و رسیدگی به موضوعات مختلفی که دانش آموز با آن درگیر است و لازمه ی سن و وضعیت جسمانی او در این ایام هم هست، از جمله بلوغ جنسی و نحوه ی ارتباط با جنس مخالف، نیاز به مشاورین و متخصصینی است که این مطالب را در کنار احکام و مباحث دینی مطرح کنند و دو جانبه به انها پرداخته شود.
این در حالی است که رئیس مرکز برنامه ریزی و نیروی انسانی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه شدت کمبود نیروی انسانی تا سال 1399 آموزش و پرورش را از پا در میآورد، گفت: قانون مدیریت خدمات کشوری این وزارتخانه را در عصر پیکان نگه داشته است.
https://www.tasnimnews.com/fa/news/1397/02/08/1711436/%DA%A9%D9%85%D8%A8%D9%88%D8%AF-%D8%B4%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%85%D8%B9%D9%84%D9%85-%D8%AF%D8%B1-%D8%B3%D8%A7%D9%84-99-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D9%88-%D9%BE%D8%B1%D9%88%D8%B1%D8%B4-%D8%B1%D8%A7-%D8%A7%D8%B2-%D9%BE%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%DB%8C-%D8%A2%D9%88%D8%B1%D8%AF
#طلبه_نوشت
#به_قلم_خودم
#یادداشت_روز
┄┅═✾?✾═┅┄
#بی_تعارف_های_من
#گروه_راهیان_کوی_دوست رو #دل_بده
#مدرسه_علمیه_فاطمیه_شهرکرد
⚘ اَللّهُـــمَّ عَجـِّــل لِوَلیِّــکَ الفَـــرَج ⚘