دشمنان در فتنه ۸۸ به دنبال استحاله انقلاب بودند/گناه فتنهگران بزرگ و نابخشودنی است
امام جمعه موقت شهرکرد با اشاره به اینکه این کشور فتنههای مختلفی را گذرانده است، عنوان کرد: پس از اتمام فتنه نظامی و جنگ تحمیلی، متفکران استکبار جمع شدند و گفتند نظام اسلامی را باید از درون استحاله کرد چون روحیه ولایتپذیری و شهادتطلبی مردم ایران نابودی از بیرون را ناممکن کرده است.
به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از چهارمحال و بختیاری، حجتالاسلام والمسلمین امیرقلی جعفری، امام جمعه موقت شهرکرد، ظهر امروز هشت دیماه در خطبه های نماز جمعه شهرکرد که با حضور عموم مردم در مصلای بزرگ امام خمینی(ره) شهرکرد برگزار شد، با اشاره به ۹ دی و در پاسخ به توطئهچینی دشمنان علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی اظهار کرد: آنچه سال ۸۸ در این کشور اتفاق افتاد نیاز به واکاوی، ریشهیابی و تحلیل دارد.
وی ادامه داد: اینطور نبوده است که عدهای در یک آن تصمیم بگیرند رودرروی نظام و ولایت بایستند، باید دوباره بازنگری کنیم که چه شد برخی از یاران انقلاب مقابل انقلاب صف کشیدند و نافرمانی کردند.
امام جمعه موقت شهرکرد با بیان اینکه اتفاقات سال ۸۸ ریشه در سالهای ابتدایی دولت اصلاحات دارد، یادآور شد: در آن روزها از سوی برخی مجامع دانشگاهی اصول و مبانی اسلام و نه اشخاص و افراد، زیر سؤال برده شد و مطبوعات هم آنها را بهصورت علنی منتشر کردند.
حجت الاسلام جعفری اضافه کرد: روزنامهای در آن روزها نوشت؛ یک انسان میتواند ۹۵۰ سال عمر کند، چندی بعد روزنامه دیگری نوشت آنچه در مورد معاد، حیات بعد از مرگ و کیفر در دنیا و آخرت وجود دارد همه زبانش زبان این دنیاست و وحی زبانی نمادین است، وحیای نبوده بلکه پیامبر(ص) تجارب شخصی خود را به زبان آورده است.
وی با اشاره به اینکه روزنامه دیگری در همان دوران نوشت حکومت دینی از جانب پیامبر نداشتهایم و وظیفه پیامبران صرفاً تبلیغ بوده است، گفت: دیگر بحث بر سر اشخاص نبود بلکه بر سر مبانی دین بود و ما با دینستیزی و اسلامستیزی مواجه شدیم.
امام جمعه موقت شهرکرد خاطرنشان کرد: سعی کردند تصویر دیگری از دین ارائه دهند که با منافع دیگران هماهنگ باشد و تفاسیری از دین مطرح کنند که خوشایند دشمنان دین هم باشد.
حجت الاسلام جعفری با بیان اینکه کمکم در روزنامههای رسمی کشور نوک پیکان حملات بهسوی رأس هرم اسلامی در دوران غیبت یعنی ولایتفقیه گرفته شد، تصریح کرد: همان مطالبی را گفتند که استکبار میخواست، زیرورو کردن نظام دینی برآمده از مردم از درون.
وی با اشاره به اینکه این کشور فتنههای مختلفی را گذرانده است، عنوان کرد: پس از اتمام فتنه نظامی و جنگ تحمیلی، متفکران استکبار جمع شدند و گفتند نظام اسلامی را باید از درون استحاله کرد چون روحیه ولایتپذیری و شهادتطلبی مردم ایران نابودی از بیرون را ناممکن کرده است.
امام جمعه موقت شهرکرد افزود: در گام بعدی ولایتپذیری را نشانه گرفتند و در مقابل نظریه ولایتفقیه که مترقیترین نظریه ساختار حکومت بر جامعه اسلامی است ایستادند.
حجت الاسلام جعفری با بیان اینکه این فتنهها و این پیشینه باعث شد برخی یاران انقلاب روبروی انقلاب قد علم کنند، اظهار داشت: چه شد که عدهای در انتخابات ۸۸ رأی مردم و قوانین نظام را برنتافتند، آن هم انتخاباتی با مشارکت ۸۵ درصدی؛ قبل، حین و بعد از انتخابات ۸۸ وقایعی صورت گرفت که باید واکاوی شود.
وی یادآور شد: ماهها قبل از انتخابات عدهای گفتند که ما به نظام اعتماد نداریم و باید کمیته صیانت از آرای مردم تشکیل شود، اعلام کردند ممکن است تقلب اتفاق بیفتد، BBC که تا قبل از آن فقط صدا بود تلویزیون خود را راه انداخت و بریتانیا وارد صحنه شد.
امام جمعه موقت شهرکرد با بیان اینکه بحث تقلب را از مدتها قبل در ذهن مردم فرو کردند، تشریح کرد: یکی از کاندیداها در شب انتخابات وقتی هنوز رأیگیری ادامه دارد و بسیاری از صندوقها باز نشده است خود را پیروز انتخابات اعلام میکند و میگوید غیر از این هر چه شد بدانید تقلب شده است.
حجت الاسلام جعفری تقاضای عدهای را برای بخشش این افراد و آشتی عجیب دانست و گفت: رهبری بارها از آنها خواستند که از مجاری قانونی اقدام کنند اما آنها خواستار بطلان انتخابات بودند، بطلان انتخابات یعنی قانونگریزی، یعنی پشت کردن به آرای مردم و جمهوریت نظام.
وی ابراز تأسف کرد: هفت ماه تمام حاضر به گفتوگو نشدند و کف خیابان را برای بیان حرفهایشان برگزیدند و این همان چیزی بود که دشمن میخواست.
امام جمعه موقت شهرکرد با بیان اینکه فتنه ۸۸ عاملان، فرماندهان، سران و عقبهای دارد که باید بررسی شوند، ادامه داد: عدهای با اصل نظام مشکل داشتند و همانها که دین و قرآن را در سالهای قبل مورد تهاجم قرار داده بودند وارد میدان شدند.
حجت الاسلام جعفری گناه فتنهگران را بزرگ و نابخشودنی عنوان کرد و افزود: آنان که دیدند دشمن دارد بهرهبرداری میکند چرا مواضعشان را از دشمن جدا و هنوز هم عذرخواهی نکردند؛ در حق نظام، رهبری و مردم جفا شد، نظام برآمده از آرای مردم بعد از ۸ سال تحمل جنگ به چالش کشیده شد و هنوز هم عاملان آن پشیمان نیستند.
وی با تأکید بر اینکه کسانی که عامل این فاجعه و لکه ننگ بودند و چهره نظام اسلامی را در دنیا مخدوش کردند باید محاکمه شوند، تصریح کرد: این رأفت نظام اسلامی بوده که مردم خودشان به بلوغی برسند و بفهمند چه اتفاقی افتاد.
امام جمعه موقت شهرکرد با اشاره به اینکه ۹ دی یعنی وقتشناسی و بصیرت مردم وقتی دیدند بحث احزاب نیست بحث دین است، بیان داشت: فتنه ۸۸ برای برخی خواص آزمون بدی بود، گاهی فریادهایی میشنویم که حمایت از فتنه است، مسئولان باید موضعشان را در قبال فتنه مشخص کنند.
حجت الاسلام جعفری اظهار داشت: هر انقلاب اهداف و شعارهایی دارد که مدام باید پالایش شود تا انقلاب از مسیر منحرف نشود، اگر اصول انقلاب و شعارهای آن برای مردم شفافسازی و تبیین نشود راه گم خواهد شد.
وی در بخش دیگری از خطبهها و با اشاره به وضعیت بحرانی بارندگیها در چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: ۳۳ طرح کشاورزی در سال ۸۵ در این استان مجوز گرفتند که معیشت ۲۰ هزار خانواده در گرو آن است، حالا آقایان گفتهاند که باید متوقف شود.
رئیس کمیته صیانت از آب چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه خروجی جلسه کمیسیون امنیت ملی با حضور نمایندگان استان و استاندار متأسفانه توقف این طرحها بود، گفت: نماینده مردم مرکز استان در مجلس که در آن کمیسیون هم حضور دارد وعده داد که نامه را برمیگرداند، اکنون ۴ ماه از آن زمان گذشته و نه تنها نامه برنگشته بلکه هر روز برای دادگاهی شدن ۳۳ طرح نامه صادر میشود.
حجت الاسلام جعفری در خصوص طرح بن_بروجن و تأمین آب شرب نیمی از جمعیت چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: سال گذشته وزیر نیرو اعلام کرد که تخصیصی برای این طرح باقی نمانده است و امسال با حکم شورای تأمین استان اصفهان و دادستان چادگان طرح از ناحیه سد زایندهرود متوقف شده است.
وی با بیان اینکه شنیده شده شورای عالی امنیت ملی و وزیر نیرو دستور ادامه طرح را دادهاند اما ۴ ماه است طرح متوقف مانده، اضافه کرد: طرحی که مصوب هیئت دولت و وعده رئیسجمهور به مردم استان است غیرقانونی میدانند و تونل ۲۷ کیلومتری گلاب را قانونی.
رئیس کمیته صیانت از آب چهارمحال و بختیاری با ابراز تأسف از اینکه طرح در لایحه بودجه ۹۷ از دست استان خارج شده و با بودجه نصف به وزارت نیرو سپرده شده است، تصریح کرد: خارج شدن طرح بن_بروجن از دست استان، بیعدالتی، توهین و خلاف قانون است.
حجت الاسلام جعفری از نمایندگان مردم چهارمحال و بختیاری بهویژه حاضران در کمیسیون تلفیق خواست: اجازه ندهید طرح از دست استان خارج شود، اگر مسئولی در استان ضعیف است عوض شود پاک کردن صورت مسئله درست نیست.
وی با انتقاد از دوگانگی در تصمیمگیری و بیقانونی خاطرنشان کرد: در کشور قانون وجود دارد، چرا وعده رئیسجمهور و مصوبات قانونی کشور زیر پا میرود، عدالت کجاست وقتی به مردم چهارمحال و بختیاری میگویند آب ندارید زیر پایتان را بکنید و نیترات بخورید.
رئیس کمیته صیانت از آب چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: انتظار ما از نمایندگان مردم استان در مجلس وحدت رویه برای مسائل اساسی استان بهخصوص موضوع آب است.